طرز تهیه سس سیر خانگی

سس سیر انتخاب عالی برای خوردن با غذاهای داغ است. سس سیر چاشنی است که همه دوست دارند. به خاطر طعم قویی که درترکیبات دارد . در زیر می توانید دستوری آسان برای تهیه دستورالعمل سس سیر پیدا کنید. همچنین سه روش بسیار اشتها آور دیگر هم وجود دارد.

اولین و معروف ترین طرز تهیه سس سیر خانگی
در زیر دستور تهیه سس سیر مایونز متداول وجود دارد. به خاطر طعم تند آن است . نه تنها به عنوان پیش غذا مصرف می شود، بلکه سسی خوب برای گوشت، ماهی و سبزیجات است.
مواد لازم
مقداری نمک
1عدد تخم مرغ ( 25 گرم )
فلفل ( به سلیقه )
6حبه سیر ( 100 گرم )
1فنجان روغن ( 150 میلی لیتر )
نصف لیمو فشرده ( 50 میلی لیتر )
1/4قاشق چای خوری خردل ( 3 گرم )
1/4قاشق چایخوری فلفل قرمز ( 3 گرم
نحوه آمادگی :
سیر را پوست و له کنید .
عصاره لیمو ترش را اضافه کرده و ترکیب کنید.
در حالی که هم میزنید، تخم مرغ و ( خردل، فلفل و نمک ) را اضافه کنید.
روغن را اضافه کنید تا بافت مایونز بدست آید.
سس را با بیسکوییت، نان نرم و یا نان برشته، کرفس، هویج و غیره سرو کنید.


نکات آشپزی تهیه ,فلفل ,اضافه کنید ,میلی لیتر ,وجود دارد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی تزپز موبو نیوز AJ MOVIE سی اف جی کده | فروش بهترین کانفیگ های کانتراسترایک 1.6 پی سی دانلود