پخت مربای گیلاس تازه و خوش زنگ و لعاب

یکی از مرباهای خوشمزه و دوست داشتنی، مربای گیلاس است که هم می توان در صبحانه از آن استفاده کرد و هم به در تهیه دسر و شیرینی.

مربای گیلاس

بهتر است از میوه گیلاس، تازه تازه و پس از چیده شده از درخت استفاده کرد.

مواد لازم برای مربای گیلاس

  • گیلاس قرمز یا سیاه :1 کیلوگرم
  • شکر: 7 لیوان
  • اسانس وانیل :چند قطره

طرز تهیه مربای گیلاس

گیلاس ها ی رسیده را تمیز کنید و برگ هایش را جدا کنید و بعد با چاقو یا هسته گیر هسته های گیلاس را بیرون بیاورید.

لابه لای گیلاس هسته گرفته شکر بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر حل شود و گیلاس ها آب بیندازند.

گیلاس ها را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا گیلاس ها بجوشند.

هنگام جوشیدن مربا روی آن کف مینشیند که بهتر است آنها را از روی مربا بردارید تا رنگ مربا براق تر شود.

پس از اینکه مربا غلیظ شد به آن وانیل را اضافه کنید و بعد حرارت زیر مربا را خاموش کنید.

اجازه دهید تا مربا کاملا خنک شود.سپس آن را داخل شیشه یا ظرف تمیز و خشک بیزید و در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم و طرز تهیه مربای گیلاس

طرز تهیه مربای گیلاس در خانه

نکات:

  • اگر شکر شما کم باشد و یا مربا قوام نیامده باشد و یا کاملا پخته نشده باشد مربا کپک خواهد زد.
  • اگر هم شیره مربا بیش از حد بجوشد و یا شیرینی اش کم باشد مربا شکرک خواهد زد و برای رفع این مشکل باید داخل مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو بریزید و بگذارید تا جوش بزند .
  • برای اینکه از میزان قوام مربا اطمینان پیدا کنید باید مقداری از شربت را در قاشقی بریزید و اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق به پایین نریخت یعنی شربت قوام کافی را بدست آورده است.

نکات آشپزی مربا ,گیلاس ,تهیه ,بریزید ,قوام ,مربای ,مربای گیلاس ,باشد مربا ,قرار دهید ,گیلاس گیلاس ,تهیه مربای ,تهیه مربای گیلاس منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تجهیزات اندازه گیری یونیتی در ایران آموزش روانشناسی ,شخصیت شناسی , مقالات صوتی روانشناسی , کسب و کار سینک صنعتی قرص چاقی جگوار چاق کننده صورت بدن جگوار اصل خرید دستبند