انگور جزو میوههایی است که میتوان از آن برای تهیه لواشکی خوشمزه استفاده کرد. برای درست کردن لواشک انگور میتوانید میوههای دیگر مانند هلو و آلو را به انگور اضافه کنید تا لواشک طعم بهتری پیدا کند.
طرز تهیه لواشک انگور
مواد لازم (برای ۶ نفر یا بیشتر) | |
انگور | ۲۵۰ گرم |
آب | یک لیوان سر خالی |
آلو قرمز (اختیاری) | نیم کیلو |
هلو (اختیاری) | ۲۵۰ گرم |
دستور تهیه
- انگور و دیگر میوهها را خوب بشوئید.
- انگورها را دانه کنید، دم و چوب آنها را بگیرید.
- همه میوهها را در یک قابلمه بریزید و یک لیوان سر خالی آب به آن اضافه کنید.
- قابلمه را روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید؛ سپس به محض اینکه جوش آمد آن را کم کنید. (هر از گاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.)
- زمانی که میوهها له شده و آب آن جمع شد، شعله را خاموش کنید؛ صبر کنید تا کمی خنک شود.
- در این مرحله مواد را از صافی رد کنید تا پوسته و هسته میوهها از آب و عصاره آنها جدا شود. (اگر مایع رد شده از صافی بسیار شل است باید دوباره آن را روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود.)
- کف سینی نایلون تمیز پهن کنید.
- مایع رد شده از صافی را آرام روی سینی بریزید. (ضخامت مواد باید نیم تا یک سانتیمتر باشد.)
- سینی را به مدت حداقل دو روز در آفتاب بگذارید تا لواشک خشک شود.
- زمانی که لواشک کاملا خشک شد میتوانید آن را نوش جان کنید.
نکات آشپزی لواشک ,انگور ,تهیه ,میوهها ,مواد ,سینی ,لواشک انگور ,تهیه لواشک ,اضافه کنید ,برای درست ,درست کردن ,تهیه لواشک انگور منبع
درباره این سایت